WPdesk
Met een WordPress Onderhouds Contract is je website 24/7 beveiligd, up-to-date en altijd in topconditie
Met het WordPress onderhoudscontract voorkom je dat je website onderuit gaat door een storing, hack, crash of andere ellende. Door 24/7 preventief onderhoud presteert je website stabiel en snel. Inclusief backups, updates, database optimalisatie en meer. Je website in topvorm zonder dat je er omkijken naar hebt.
WordPress is geweldige, gebruiksvriendelijke software (en nog gratis ook) maar niet onderhoudsvrij. Dat onderhoud is meestal niet ingewikkeld, maar het vraagt tijd, Duitse discipline en Zwitserse precisie. Niet alleen vandaag maar élke dag. Omdat je waarschijnlijk wel wat beters te doen hebt dan software te updaten en je database op te schonen, is er het WPdesk WordPress Onderhouds Contract.
Zo houden we je website up-to-date en beschermd
*1*
Updates

[box4]We houden je website up to date en beschermd[/box4]

Updates binnen 48 uur. Zo houden we je website optimaal beschermd.
*2*
Housekeeping

[box4]We houden je website snel en flexibel[/box4]

We houden je database slank, snel en lenig door slimme optimalisatie.
*3*
Backups

[box4]Altijd een actuele backup om op terug te vallen[/box4]

We maken 2 keer per week backups van je website. Vaker kan ook.
*4*
Recovery

[box4]Gaat het tóch mis? We hebben je snel weer online[/box4]

Na één telefoontje helpen we je gratis weer online met een actuele backup.
Je denkt dat het allemaal wel meevalt…?
De gemiddelde WordPress website moet tussen de 150 en de 250 keer per jaar ge-update worden. Dat is bijna elke werkdag een update. En eigenlijk mag je er niet een missen…

[box3]

Updates
Updates in alle soorten en maten
Elke WordPress website heeft te maken met 3 soorten updates. Updates van:
* WordPress (de ‘core’)
* WordPress theme
* WordPress plugins
Uit veiligheidsoverweging mag je eigenlijk geen enkele update missen…
Waarom je geen updates mag missen?
Om wat voor update het ook gaat: bijna elke update is er (ook) om veiligheidslekken te repareren. Mis je zo’n update dan zet je de achterdeur open voor spammers, hackers en ander cybertuig.
WordPress updates
WordPress komt meestal 2 keer per jaar met een forse update van de functionaliteit. Tussendoor zijn er meerdere kleinere updates. Die zijn vaak belangrijker dan de grote. Die ‘kleintjes’ zijn namelijk bijna allemaal ‘security updates’.
Plugin updates
Plugins (en ook themes) zijn meestal minder goed beveiligd dan WordPress. Omdat je meerdere plugins hebt geïnstalleerd (20 is niet vreemd) is je website kwetsbaarder dan je je realiseert.
Denk niet dat het wel losloopt als je alleen bekende, veelgebruikte plugins gebruikt. Ook die worden gehackt. WP Super Cache bijvoorbeeld en zelfs WP Security maar er zijn meer horrorverhalen. Daardoor gaan in korte tijd soms tienduizenden websites onderuit.
Als je eenmaal een backup hebt gemaakt van de database en alle bestanden op de server, is het updaten van je site niet moeilijk. Dat veel ondernemers en zelfs ervaren webmasters soms maanden achterlopen met updates en onderhoud komt bijna altijd omdat ze zich niet realiseren hoe belangrijk het is. Of in de hectiek van de dag de discipline niet kunnen opbrengen. En dan is het op een kwade dag te laat…

[/box3]

We willen het graag even met je hebben over backups. Maar eerst moet deze myhte de wereld uit:
“Mijn host maakt toch backups…!?”
Je host maakt ongetwijfeld backups. Maar meestal voor zichzelf en niet voor jou. Aan die backups heb je niets. Dat is overigens niet eens erg. Want het probleem kan namelijk in je server zitten. Als die crasht, als je host failliet gaat of als er andere serieuze serverproblemen zijn, zijn de backups onbereikbaar en dus nutteloos.

Als het gaat om backups is er maar één die dat kan tegelen. Dat ben jij.

[box3]

Backups
Backups zijn een onmisbaar onderdeel van het WP Onderhoudscontract. Daar moet je in geval van nood op kunnen terugvallen. Daarom gaat een professioneel backup-plan verder dan alleen het draaien van backups. Wat wordt er precies gebackupt? Wanneer? Hoe vaak? Waar bewaar je die bestanden? Hoe lang bewaar je ze? Wie kan er bij?

[box5]wordpress onderhoudspakket

1 Actuele backups

We draaien professionele backups van je website. Inclusief alle tabellen van de MySQL database. Als er iets misgaat, kun je dus altijd terug naar de meest actuele situatie.[/box5]

[box5]wordpress onderhoud

2 Terug in de tijd

We bewaren backups minimaal 30 dagen. Waarom zo lang? Omdat je problemen vaak niet meteen merkt. Dus moet je terug in de tijd kunnen voor een schone backup.[/box5]

[box5]wordpress onderhouds contract

3 Externe opslag

Als de server onbereikbaar is, heb je niets aan de backups die daar zijn opgeslagen. Daarom bewaren we backups op goed beveiligde, externe locaties.[/box5]

[/box3]

“En hoe zit het met die beroemde ‘kleine lettertjes?”

Die zijn er eigenlijk niet, kleine lettertjes. We zijn open en eerlijk over wat we bieden, wat we beloven, wat we garanderen, wat we NIET garanderen, wat het kost, hoe je er weer vanaf komt en wat je van ons mag verwachten als je een WordPress onderhoudscontract afsluit. We hebben het voor je op een rijtje gezet.
Waar je op mag rekenen
* Database backups
* WordPress backups
* Externe backup opslag
* WordPress updates
* Plugin updates
* Theme updates
* DB optimalisatie
* Spam blokkering
* Lage kosten
* Gratis restore (1/pj)
* Per maand opzegbaar
* Geen opzegtermijn
Wat we garanderen…
We garanderen dat we er alles aan doen om je website zo veilig en ‘ge-update’ mogelijk te houden. We garanderen dat we backups draaien, dat we die opslaan op goed beveiligde ‘remote’ servers, dat we die minimaal 30 dagen bewaren, dat updates en andere werkzaamheden gedisciplineerd en volgens schema zullen verrichten zoals afgesproken in de overeenkomst. We garanderen dat je altijd toegang hebt tot de backup files van je website (via wp-admin).
…en wat we niet garanderen
Wat we nadrukkelijk NIET garanderen is dat je website door het afsluiten van een onderhoudscontract 100% beveiligd is tegen hacks, attacks of andere vormen van cybercrime, tegen niet goed functionerende servers/software, onkunde of domme pech.
Ook goed om te weten

* We weigeren soms websites. Bijvoorbeeld omdat de betreffende site wat ons betreft niet snel genoeg gehackt kan worden (racisme, haat, kinderporno etc).

* Teveel achterstallig onderhoud kan een reden zijn om eerst even om de tafel te gaan.

* We hanteren geen opzegtermijn. Dus als je voor de 15e opzegt, is deze maand ook meteen de laatste.

* We hopen dat het nooit nodig is, maar sh*t happens nu eenmaal. In dat geval installeren we zo snel mogelijk een ‘schone’ backup van je website. Dat doen we per jaar één keer zonder dat we daar kosten voor in rekening brengen

[box3]

De veiligheid van het WP Onderhouds Contract kost je 3 dubbeltjes per dag

kosten wordpress onderhoudscontractHet WordPress Onderhouds Contract kost je €10 per maand. Het is een voor iedereen haalbare en vooral slimme investering in website onderhoud en de bescherming van WordPress. Je bent niet gebonden aan lange looptijden. Het is per maand opzegbaar. De startkosten van €19 zijn eenmalig.

 

Bescherm mijn website >

[/box3]

Top
Stel je voor: je website gaat
onderuit en je
hebt géén backup...
Shit happens. Daarom is er het GRATIS WordPress Backup Abonnement. Professionele backups waarmee je beschermd bent tegen cybertuig, rammelende servers, domme pech en zelfs tegen klungelige webmasters.

Regel het vóórdat de bliksem inslaat. Vandaag dus.
Stel je voor: je website gaat
onderuit en je
hebt géén backup...
Shit happens. Daarom is er het GRATIS WordPress Backup Abonnement. Professionele backups waarmee je beschermd bent tegen cybertuig, rammelende servers, domme pech en zelfs tegen klungelige webmasters.

Regel het vóórdat de bliksem inslaat. Vandaag dus.
Stel je voor: je website gaat
onderuit en je
hebt géén backup...
Shit happens. Daarom is er het GRATIS WordPress Backup Abonnement. Professionele backups waarmee je beschermd bent tegen cybertuig, rammelende servers, domme pech en zelfs tegen klungelige webmasters.

Regel het vóórdat de bliksem inslaat. Vandaag dus.